„Cea mai mare oră de sport”, în Piaţa Sfatului

„Cea mai mare oră de sport”, în Piaţa Sfatului

Clase de fitness gratuite, activități pentru copii și un cros caritabil vor avea loc pe 8 iulie la „Cea mai mare oră de sport”, care se va desfășura în Piaţa Sfatului.

Timp de 12 ore, braşovenii de toate vârstele sunt invitaţi să participe la diverse mişcări în aer liber, susţinute de traineri specializaţi.

Steel Programs, Kick Box, Fight Klub Khai Bo, Functional Training, Crossfit, Kangoo Jumps, Super Jump, Pole Dancing şi Street Dance sunt doar câteva dintre clasele pe care instructori naţionali şi internaţionali le vor susţine în Piaţa Sfatului, în mod gratuit.

Vor fi amenajate zone de football shooting gate, tenis de masă, precum şi zonele de testări medicale.

Totodată, iubitorii de alergări se vor putea întrece la cele două probe ale crosului caritabil UPDown Run, proba de 4 km sau 7 km.

Pentru fiecare participant care va alerga, Clubul Sportiv Smart Atletic & Fundaţia Telekom România vor dona câte 4 Euro pentru bolnavii în stadii terminale, aflaţi în grija HOSPICE Casa Speranţei.

Primii 50 de participanţi confirmaţi la fiecare probă vor primi în plus şi o invitaţie pentru două persoane la Patinoarul Telekom Arena.

Evenimentul, organizat în cadrul Caravanei „Mişcarea face bine“, va începe la ora 9.00 şi se va încheia cu un concert live la ora 21.00.

Alte articole:   A început testarea națională anti-COVID. Când vom afla câţi români au fost infectaţi
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.