Alen Moisin, 6 ani şi 3 luni de închisoare pentru cămătărie

Alen Moisin, 6 ani şi 3 luni de închisoare pentru cămătărie

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Braşov, Alen Moisin, a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Braşov la 6 ani şi trei luni de închisoare.
Magistraţii Curţii de Apel Braşov au menţinut sentinţa Tribunalului şi l-au condamnat pe Alen Moisin la 6 ani şi trei luni de închisoare pentru cămătărie şi şantaj. Sentinţa este definitivă. Viorel Dimulete principalul complice a lui Alen Moisin a primit 1 an şi patru luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit procurorilor, „Moisin Alen Daniel a împrumutat bani cu camătă mai multor persoane vătămate, iar în momentul în care acestea nu reuşeau să restituie sumele împrumutate recurgea, cu sprijinul diverselor persoane din anturajul său, la acţiuni violente menite să asigure atât recuperarea banilor, cât şi să dea un exemplu pentru ceilalţi debitori ai săi“.

Alte articole:   Mesaj către alegătorii de stânga, pentru cei care au o latură socială și care au dat dovadă de bunătate și respect

Alen Moisin mai este cercetat într-un dosar penal care vizează traficul de droguri, dar şi furtul unor picture valoroase în Spania.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate