blog-logo

18 persoane rănite în accidentul de autocar, rămase internate în spital

18 persoane rănite în accidentul de autocar, rămase internate în spital

Un număr de 18 persoane rănite în accidentul de autocar petrecut aseară pe DN 73 A între Pârâul Rece și Râșnov se mai află internate în două spitale din Brașov.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență au ajuns, vineri seară, după accident, un număr de 28 de victime la secția UPU. Dintre acestea, 17 au rămas internate, nouă nu au necesitat internare și două au refuzat internarea.

Din cele 17 internate, nouă se află la secția ortopedie, șapte la neurochirurgie și una la secția de chirurgie plastică, potrivit doctorului Camelia Ciobanu, medic coordonator UPU al Spitalului Clinic Județean de Urgență.

La Spitalul Militar au ajuns, vineri seara, un număr de nouă persoane, din care în dimineața zilei de sâmbătă a mai rămas doar o persoană cu traumatism cranio-facial și fractură de piramidă nazală, redusă chirurgical, potrivit sursei.

Alte articole:   O aplicație mobilă nu va mai putea fi folosită de la sfârșitul lunii iunie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriel Dinu, a declarat, sâmbătă, că oamenii legii au stabilit, în urma primelor cercetări la faţa locului, că viteza neadaptată a fost cauza accidentului produs pe serpentinele dintre Pârâul Rece şi Râşnov, unde un autocar în care se aflau 36 de persoane s-a răsturnat.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.