blog-logo

Municipalitatea va premia, pentru al patrulea an consecutiv, cei mai buni elevi din Braşov

Municipalitatea va premia, pentru al patrulea an consecutiv, cei mai buni elevi din Braşov

Primăria Municipiului Braşov va oferi sâmbătă, 24 iunie 2017, „Premiile de excelenţă pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură”, şefilor de promoţie din clasele a VIII-a şi a XII-a, un eveniment derulat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov şi Universitatea Transilvania. Compania RCS & RDS s-a alăturat, pentru al treilea an consecutiv, acestei iniţiative şi îi va răsplăti cu premii pe elevii din Braşov, pentru rezultatele bune obţinute în ultimul an şcolar.

La sfârşitul acestui an şcolar, 1.870 de elevi, la care se vor adăuga şi elevii din învăţământul tehnic, care nu au încheiat încă anul şcolar, din clasele V-XII, care au obţinut premiile I, II sau III, vor fi recompensaţi de către Primăria Braşov.

Alte articole:   COVID-19. Rată de infectare de 9,81 la mie în municipiul Braşov! Incidență de aproape 12/mie la Sânpetru!

Pentru prima treapta a podiumului, Municipalitatea a oferit 250 de lei, alţi 150 de lei pentru locul al doilea şi 50 de lei, pentru cei clasaţi pe locul III. Sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Aula Universităţii Transilvania, va avea loc o gală de premiere a elevilor merituoşi, la care sunt invitaţi să participe toţi şefii de promoţie, la nivel gimnazial şi liceal, împreună cu profesorii şi părinţii lor.

Elevii vor primi diplome de excelenţă din partea Municipalităţii şi premii din partea companiei RCS & RDS, constând în smartphone-uri, abonamente şi cartele gratuite de la Digi Mobil şi rucsacuri pentru laptop.

 

„În 2014 am iniţiat acest proiect la nivelul municipiului Braşov ca, pe lângă premierea pe care o fac unităţile de învăţământ, Primăria şi Consiliul Local Braşov să adauge acestor premii şi o componentă financiară. Poate nu este foarte mult, dar este o recunoaştere, fiindcă vrem să le acordăm o atenţie deosebită elevilor care fac performanţă. Le mulţumesc, ca primar al Municipiului Braşov, şi în numele Consiliului Local Braşov, tuturor elevilor care au rezultate deosebite la învăţătură, dar şi domnilor profesori şi părinţilor care i-au susţinut pentru ca acest lucru să fie posibil”, a declarat primarul George Scripcaru.

Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 24.06, ora 10.00, în Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universităţii Transilvania din Braşov, unde sunt aşteptaţi toţi şefii de promoţie din clasele a VIII-a şi a XII-a, părinţii, profesorii şi directorii unităţilor de învăţământ din municipiul Braşov.

Alte articole:   Victorii împărţite pentru FC Braşov şi Astra Giurgiu în Campionatul Naţional de juniori

Foto: Andrei Paul

Distribuie dacă îți place!
  1. Costică Burulea 22 iunie 2017, 6:24 AM

    Parcă premiul 1 era recompens at cu 300 lei Respectiv 2 cu 200 și 3 cu 100.au tăiat și de aici păcat, copii ăștia chiar merită să primească o recompensă chiar mai mare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.