Dunca: Să înțeleagă și premierul că interesul României și al românilor este mai presus de orice

Dunca: Să înțeleagă și premierul că interesul României și al românilor este mai presus de orice

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a declarat joi că Sorin Grindeanu trebuie să înțeleagă că interesul României și al românilor este mai presus de orice și că programul de guvernare votat de foarte multe persoane trebuie implementat așa cum s-a stabilit.
„Noi am fost votați în urma programului de guvernare care prevede o serie de măsuri ce trebuie implementate, așa cum prevăd termenele stabilite. Unele au termen mai lung de implementare, altele au termen mai scurt. Din ultima categorie sunt măsuri care nu au respectat termenul de implementare. Sper să înțeleagă și Sorin Grindeanu că interesul României, al românilor, este mai presus de orice. Este un moment de unitate, de solidaritate în interiorul PSD și este bine să nu ne abatem de la programul de guvernare”, a punctat Marius Dunca, citat de Agerpres.

Referitor la posibile demisii din PSD Brașov, Marius Dunca a subliniat că nici nu se pune problema de așa ceva.

„Eu nu am informații că vreun membru al organizației PSD Brașov și-ar da demisia din partid. Nu văd motivul”, a spus președintele PSD Brașov.Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   O stradă din Brașov rămâne fără gaz, două localități din județ, fără curent
Loading...
loading...
  1. S-a trezit cel mai slab ministru (cunoscut ca ministrul 0) sa ii dea lectii lui Grindeanu. Mai bine tacea dar spera ca o limba in curul lui Dragnea o sa il salveze pe el sau pe petcu…

    Reply
  2. Ministrul ZERO s-a apucat sa latre la luna! Ministrul corupt Marius Dunca nu trebuie sa mai faca parte din nicio structura! A fost pe rand sluga lui Nita, apoi Ponta, iar acum Dracnea. Tot ce il caracterizeaza e oportunismul si lacomia. Spera sa scape si de data asta, dar i se infunda, ii trage dupa el si pe Iosif si Petcu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.