Direcţia Fiscală Braşov, nevoită să îşi schimbe seifurile

Direcţia Fiscală Braşov,  nevoită să îşi schimbe seifurile

În urma unor verificări de rutină realizate de Poliţia Braşov, în cursul lunii martie, la Direcția Fiscală Brașov, s-a constatat că seifurile vechi de peste 20 de ani, nu prezintă toate mijloacele de securitate.

Astfel, Direcţia Fiscală Braşov a beneficiat de o rectificare a bugetului cu suma de 54.000 lei, pentru achiziţia unor seifuri, maşini de numărat bani şi pentru extinderea sistemului de securitate.

În acest sens, se va organiza o procedură de achiziţie pentru seifuri, în valoare de 30.000 de lei, care va fi completată şi de extinderea sistemului de securitate, ce va costa 8.000 de lei.

Noile seifuri vor fi cu temporizare de minim cinci minute, ancorate în podea și cu certificare de la producător.Tot anul acesta, Direcţia Fiscală are în plan extinderea sediului instituţiei de pe strada Dorobanţilor, prin construirea unui nou corp de clădire, suma necesară efectuării lucrărilor fiind alocată de la bugetul local încă de la începutul anului. Valoarea investiţiei este de 1.280.387 de lei  milioane de ei, fără TVA, iar pentru efectuarea lucrărilor, direcţia a obţinut zilele trecute autorizaţia de construire.

Foto: mytex.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap