Dino Parc Râşnov în top 3 cele mai vizitate atracții turistice din judeţ

Dino Parc Râşnov în top 3 cele mai vizitate atracții turistice din judeţ

La doi ani de la deschidere, Dino Parc Râşnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a fost vizitat de 700.000 de vizitatori şi a înregistrat o cifră de afaceri de 18.189.852 lei, după cum se arată pe site-ul oficial a obiectivului turistic.

Dino Parc Râşnov se clasează în top 3 cele mai vizitate atracţii turistice din Braşov după Castelul Bran şi Cetatea Râşnov.

“Numărul mare de vizitatori din acest an şi reacţiile pozitive pe care le primim în continuare ne asigură că ceea ce facem aici este un lucru bun, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari iar acest lucru ne obligă să ne dezvoltăm în continuare şi să ne îmbunătăţim serviciile. Cred că modul în care am obţinut aceste rezultate ţine de felul în care reuşim să găsim echilibrul între petrecerea timpului liber în mod distractiv şi creativ şi componenta educativă extrem de importantă a parcului. Din acest punct de vedere suntem mândri că am reuşit să devenim un muzeu în aer liber şi să fim parteneri şi susţinători ai comunităţii ştiinţifice din România”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc, citat de news.ro.

În ultimul an, Dino Parc Râşnov a reprodus în premieră în mărime naturală cel mai mare animal zburător din lume, descoperit în Ţara Haţegului, care putea face înconjurul pământului în zbor fără să se oprească.

Alte articole:   Polițist brașovean: ADRIAN VEȘTEA, un NEOcomunist și “slugoiul” Kadas - interlopi

De asemenea, în parc au fost deschise în acest an alte două expoziţii ştiinţifice inedite: un meteorit real, extrem de rar, descoperit pe teritoriul României şi un cuib de ouă reale de dinozaur.Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant, cu 50 de dinozauri în mărime naturală și dinozauri animatronici, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și multe alte zone interactive.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.