Serviciul de Evidența Persoanelor s-ar putea muta la Cinema Modern

Serviciul de Evidența Persoanelor s-ar putea muta la Cinema Modern

Aglomeraţia de la Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidenţa Persoanelor (SPCLEP) Braşov a făcut obiectul unor discuţii la ultima şedinţă de plen a Consiliului Local din luna mai. Astfel, municipalităţii i s-au cerut soluţii pentru rezolvarea acestei probleme.

Primarul George Scripcaru a precizat că una dintre soluții este ca SPCLEP să mai primească cel puțin două birouri în sediul Primăriei, dar este analizată și o posibilă amenajare a unor spaţii pentru instituție , cel puțin ale unora dintre activitățile acestui serviciu, în fostul Cinema Modern, de pe Bulevardul Griviţei.

Acolo ar putea fi mutat total sau parţial serviciul de eliberare a cărţilor de identitate, urmând ca la actualul sediu să rămână naşterile, decesele sau doar căsătoriile.Declaraţia vine după ce mai mulţi ani municipalitatea a anunţat că imobilul de pe Griviţei va fi reabilitat şi transformat în centru cultural. Pentru reabilitarea fostului Cinema Modern, Primăria a estimat că va fi nevoie de 5,3 milioane de lei, lucrările urmând să dureze 18 luni.

Foto: bzb.ro

Alte articole:   Ce beneficii are spirulina naturală?
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap