blog-logo

Proiectul pentru terenul necesar noului Spital al Brașovului, depus la Senat

Proiectul pentru terenul necesar noului Spital al Brașovului, depus la Senat, la începtul săptămânii care se încheie. Anunțul a fost făcut de medicul Dan Grigorescu, președintele Asociației Noul Spital al Brașovului.

Proiectul legislativ prevede transferarea unui teren de la Institutul Cartofului (la fel ca în cazul Aeroportului de la Ghimbav), noul  Spital al Brașovului.

„În buna tradiție parlamentară românească, i se poate prevedea acestui proiect de lege un parcurs îndelungat (temporal) și anevoios (procedural) în traseul care cuprinde, succesiv, ambele Camere ale Parlamentului. Dar dacă senatorii și deputații brașoveni vor înțelege că sistemul de spital de urgență din Brașov este pe calea imploziei funcționale (mai ales în viitoarea perioadă de doi ani, cât va dura reabilitarea a 60% din clădirea principală a Spitalului Clinic Județean de Urgență din str. Calea București), și dacă, în consecință, vor determina grăbirea parcursului acestui proiect de lege, atunci sunt șanse reale ca Noul Spital să ia ființă (legal, financiar și structural), cu mult mai repede decât ar crede și cei mai optimiști dintre pesimiști”, scrie Dan Grigorescu.
Asociația Noul Spital al Brașovului (ANSB) salută implicarea tuturor parlamentarilor de Brașov semnatari ai proiectului de lege, care dovedesc prin această acțiune că au înțeles că acesta este unul din marile deziderate ale comunității pe care o reprezintă.

Alte articole:   Polițiștii au dat peste 30 de amenzi în valoare totală de peste 15.300 de lei

„Și, nu în ultimul rând, apreciem la maxim faptul că deponentul proiectului la Senat a dorit să nu fie nominalizat în mod special pentru această implicare”, a mai precizat președintele ANSB.Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.