blog-logo

Milionarul Comăna dorea să se întâlnească cu prieten înainte de a se sinucide

Milionarul Comăna dorea să se întâlnească cu prieten înainte de a se sinucide

Invitatul special al Andreei Sava în emisiunea „Descoperiți” a fost Cornel Tăbăcaru. Omul de afaceri a plecat în Canada imediat după 1990. Este singurul milionar care nu a fost implicat în scandaluri.

Acesta a făcut dezvăluiri despre milionarul Costel Comana, cel care s-a sinucis în avionul cu ruta Columbia – Costa Rica și care îi era prieten foarte bun.

„Pentru mine Costel Comana nu a fost Costel Comana magnatul. Pentru mine a fost Costel. Unul dintre băieții din grupul nostru care își făcea treaba la Brașov. Nu am știut nimic despre activitățile sale de la Regiotrans. Eu știam despre Marub, unde se recondiţionau vagoane. (…) Am fost prieten cu el, a fost la mine în Costa Rica. Când i s-a întâmplat necazul cu partenerul lui care a fost arestat cu o săptămână înainte de a se sinucide. Iorgu, cel care a fost arestat, a fost și el la mine, împreună cu Costel, și tocmai ne gândeam cum să aducem niște automotoare din Germania pentru Regiotrans. În momentul în care Iorgu a ajuns în România și a plecat la aeroport să se ducă în Germania să vizioneze automotoarele, a fost arestat. Costel m-a sunat pe mine disperat din Brazilia, iar la două-trei zile prietena lui mi-a spus că acesta a intrat într-o depresie teribilă, tu ești pozitiv, tu ești optimist, hai că venim la tine. L-am invitat să vină. Dimineață, pe la 4 dmineața, ora locală, el m-a sunat din Bogota, acolo a schimbat avionul, și mi-a spus să nu uit să trimit mașina să îl ia de la aeroport. Când a venit șoferul, el nu mai cobora. Apoi ați văzut la televizor ce s-a întâmplat. Foarte interesant este faptul că Felicia, prietena lui, nu a spus nimănui că venea la noi, ci că mergeau într-un wekend romantic. Probabil doreau să meargă la un motel, că nu există clauze de extrădare între România și Costa Rica, și să aștepte până trece furtuna”, a povestit Tăbăcaru pentru Antena3.

Alte articole:   Trend descendent al ratei de infectare cu COVID 19 la nivel de judeţ şi municipiu reşedinţă

 


Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate