Phoenix – concert aniversar 15 ani Dacia Plant în Piaţa Sfatului

În 2 iulie, sărbătorim alături de voi 15 ani de Dacia Plant, 15 ani de pasiune pentru sănătate, inovație și tradiție.
Pentru ziua de duminică am pregătit un program special, cu multe surprize și cadouri marca Dacia Plant.
Vă invităm la concertul Phoenix, un super spectacol live, unul dintre cele mai frumoase evenimente din Braşov, din acest an!
Concertul va avea loc în data de 2 iulie, începând cu ora 19.00, în Piaţa Sfatului şi va readuce în Braşov acordurile inconfundabile ale celei mai iubite trupe rock româneşti. De la Mugur de fluier şi până la Umbra marelui urs, vom asculta împreună muzica care a însoţit generaţii întregi de tineri frumoşi şi rebeli!
Phoenix nu este numai numele unei formaţii rock, este un simbol românesc care a schimbat vieţile a mii şi mii de români. Dacia Plant este onorată să fie alături de formaţia Phoenix şi să împărtăşească cu aceasta mândria de a fi român şi încrederea în tradiţiile româneşti.

Atât Phoenix, cât şi Dacia Plant se află anul acesta la un prag aniversar şi amândouă au învăţat să renască mereu şi mereu, oricât de grele ar fi fost obstacolele care le-au ieşit în cale.
La 15 ani de existenţă, Dacia Plant dăruieşte Braşovului un concert simbolic, un concert cu Phoenix, renăscut din nou în al 55-lea an de existenţă!
Până atunci, te încurajăm să participi la CONCURSUL „I ❤ Dacia Plant”. Poți câștiga un weekend pentru 2 persoane la Brașov, la concertul aniversar Dacia Plant #15ani. Mai punem la bataie și 14 pachete aniversare cu produse Dacia Plant, în valoare de 100 lei fiecare. Ce trebuie să faci? Află chiar AICI!

Alte articole:   1145 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. 60 de cazuri depistate la Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate