Inspector ANAF din Braşov, despăgubit cu 2.000 de euro pentru ultraj

Inspector ANAF din Braşov, despăgubit cu 2.000 de euro pentru ultraj

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au decis majorarea despăgubirii acordate unui inspector al ANAF, care a fost agresat în timpul unui control la o firmă din Predeal.

Procurorii i-au trimis în judecată, în data de 30 decembrie 2014, pe Vasile Georgian Toma și pe Vasile Toma şi pe Toma Iuliana Andreea, pentru ultraj. Vasile Toma este fost consilier local PD, ApR si PRM la Predeal, iar Georgian este fiul acestuia.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în data de 28.12.2014, inculpații au lovit cu pumnul persoana vătămată D.M. inspector ANAF, aflată în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu. Persoana vătămată efectua un control inopinat la sediul S.C. ”I” S.R.L. cu punct de lucru la baza pârtiei Clăbucet din Stațiunea Predeal“, a anunțat la acea vreme, Maria Mădălina Bocu, prim procuror adjunct delegat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.Fiecare membru al familiei a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei şi plata, în solidar, a sumei de 700 de euro, cu titlul de despăgubiri civile, reprezentând daune morale. Însă, magistraţii Curţii de Apel Braşov au edecis majorarea cuantumului acestora la 2.000 de euro.

Alte articole:   Comunitățile minorităților naționale vor folosi gratuit infrastructura culturală

Scandalul a izbucnit după ce inspectorul ANAF găsise 300 de litri de  băuturi alcoolice fără acte legale de proveniență și faptul că reprezentanţii firmei comercializau produse alimentare fără utilizarea casei de marcat.

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate