blog-logo

ANI, bună de plată în procesul cu fostul senator Sebastian Grapă

ANI, bună de plată în procesul cu fostul senator Sebastian Grapă

Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat astăzi Decizia nr. 120/20.01.2017.

„Admite recursul declarat de reclamantul Grapă Sebastian împotriva sentinţei civile nr. 107/F din 3 iulie 2014, pronunţată de Curtea de Apel Braşov – Secţia de contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând, admite acţiunea reclamantului Grapă Sebastian. Anulează Raportul de evaluare 10422/G/II/12.03.2014. emis de pârâta Agenţia Naţională de Integritate”, se arată în sentința pronunțată de magistrații bucureșteni.

Mai mult, aceștia au obligat Agenţia Naţională de Integritate la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 5.200 lei, către reclamant. Sentința este definitivă.„ANI este un instrument de luptă politică în mâna unora. Poate fi directorul ANI, care are o mulțime de procese pentru ce face acolo. Nu înțeleg care este problema. Nu știu să citească? La 1 decembrie mi-am dat demisia din toate societățile comerciale unde eram implicat, a fost înregistrată la sediul societăților, iar ulterior a fost operată la Registrul Comerțului, după cum se precizează și în documentele pe care le-am prezentat la ANI”, declarat Grapă în 2014, pe atunci senator PNL.

Alte articole:   Direcția de Asistența Socială Râșnov caută voluntari

La cealaltă firmă unde era implicat, Ebola, senatorul Sebastian Grapă a precizat că firma e în administrare judiciară, iar el nu mai este administratorul firmei, cum a precizat ANI, „ceea ce înseamnă că este vorba de incompetență sau de rea-voință. Nu știu care este situația celorlalți colegi, dar raportându-mă la mine sunt convins că lucrurile nu sunt așa cum spun cei de la ANI. Culmea, cei de la ANI spun că emit opinii, dar dacă nu le ataci în instanță devin executorii”.

Corespondența dintre Grapă și ANI o găsiți AICI!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate