Juniorii poloişti de la Corona, remarcaţi la turneele finale

Juniorii poloişti de la Corona, remarcaţi la turneele finale

Micii poloişti de la Corona au încheiat sezonul competiţional, unul de care antrenorul Florin Turcu se declară mulţumit având în vedere că „sportivii s-au întrecut pe ei în unele competiţii” şi au reuşit să se facă remarcaţi.

„A fost un sezon bun, în care am realizat şi chiar am depăşit ceea ce ne-am propus. Echipa de juniori 1 a reuşit să se claseze pe locul 3 la sfârşitul celor două turnee de calificare ale zonei Nord, echipa de juniori 2 a terminat pe locul 2 la finalul celor două turnee de calificare ale zonei Nord, iar la turneul final s-a clasat pe locul 6 al celor mai bune echipe din România. Echipa de juniori 3 s-a clasat pe locul 6 la sfârşitul celor două turnee de calificare a zonei nord, iar echipa de copii s-a clasat pe locul 5 la sfârşitul celor două turnee de calificare a zonei nord. Şi la aceste ultime două categorii am fost foarte aproape de a produce o surpriză şi de a ne califica la Turneele Finale. Un mare câştig este faptul ca avem trei juniori promovaţi deja la echipa de seniori a Coronei şi încă 2-3 jucatori care sunt monitorizaţi şi sunt în vederea antrenorului Aurelian Georgescu, de la echipa de seniori”, a spus antrenorul Coronei, Florin Turcu.

Alte articole:   Un accident cu victimă a avut loc pe DN1

Florin Turcu este foarte încântat de faptul că, spre exemplu, la turneul final de la Oradea, din echipa de juniori 2, Adrian Vlăsceanu a primit titlul de cel mai tehnic jucător, în vreme ce Cosmin Georgescu a câştigat titlul de golhgheter al competiţiei.

„Este adevărat că am reuşit să ne clasăm pe locul şase, însă pentru echipă, la acest moment, calificarea la turneul final a fost obiectivul principal şi avem motive de bucurie că am reuşit, având în vedere că e primul an în care participăm cu echipa de juniori 2. Este foarte important că am ajuns acolo şi am convingerea că vom creşte în continuare. Pe lângă acest aspect, mă bucură foarte tare că doi dintre juniorii noştri, care au făcut deja pasul şi la seniori, s-au remarcat şi au câştigat două premii individuale. Acest lucru ne demonstrează că lucrăm foarte bine şi că această secţie chiar creşte frumos sportivi pentru echipa de seniori”

Pe parcursul campionatului de juniori, antrenorul Florin Turcu a fost plăcut impresionat de mai mulţi juniori, cum ar: Vlad Tampa, Manuel Klutsch şi Bogdan Barbu – componenţi ai echipelor de juniori 1 şi juniori 2; Aranyi Attila şi Dan Staicu  – componenţi ai echipelor de juniori 2 şi juniori 3; Rian Tiron şi Valentin Ghiţă – componenţi ai echipelor de şopii şi juniori 3.

„Îi felicit pe toţi sportivii pentru felul în care s-au comportat în acest sezon şi în special pe cei care s-au remarcat. Am convingerea că şi în sezonul viitor vom avea mulţi sportivi de evidenţiat”, a concluzionat antrenorul Coronei.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate