blog-logo

Junioarele III de la Corona au câştigat bronzul

Junioarele III de la Corona au câştigat bronzul

Echipa de handbal junioare III de la clubul Corona Braşov s-a întors de la Comăneşti cu medaliile de bronz la gât. Handbalistele antrenate de Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei au început turneul final cu trei victorii. Două dintre ele categorice, însă au ratat „la limită” şansa jucării finalei mari, după ce au pierdut în faţa celor de la Danubius Galaţi.

Rănite în orgoliu şi dornice să se întoarcă acasă cu o medalie la gât, junioarele Coronei au dat totul în finala mică, pe care au câştigat-o cu scorul de 21-19 şi au terminat astfel sezonul competiţional 2016-2017 cu medalie de bronz la gât.

Rezultate obţinute de junioarele III de la începutul turneului final: Corona Braşov – LPS Iaşi 25-17; Corona Braşov – Art Galaţi 24-9; Corona Braşov – LPS Slobozia 34-14, Corona Braşov – Danubius Galaţi 22-23; Corona Braşov – CSŞ Slobozia 21-19.

Alte articole:   Dr. Ionuț Leahu a deschis o nouă clinică stomatologică în Brașov

Trei handbaliste au fost votate în echipa ideală a turneului final

Junioarele Coronei au ieşit în evidenţă şi prin jocul individual. Astfel, la finalul competiţiei, trei dintre jucătoarele Braşovului au fost alese în echipa ideală a turneului: Raluca Rădoi – cel mai bun portar, Medena Păcurariu – cea mai bună extremă stânga şi Rebeca Necula – cel mai bun conducător de joc.

La finalul turneului, antrenoarea Coronei, Mihaela Seifer Ciobotaru a spus că şi-ar fi dorit o medalie mai strălucitoare pentru jucătoarele ei, dar că este mulţumită dacă ele au înţeles că uneori şi un singur pas greşit te poate îndepărta de ceea ce ţi-ai propus.

„A fost un turneu cu bune şi mai puţin bune, care ne-au costat scump, şi anume ratarea şansei de a juca finala mare. Mi-aş fi dorit pentru fete o medalie mai valoroasă, şi spun asta pentru că ştiu cât de mult au vrut ele să fie campioane. Însă, cu toate acestea, nu pot spune că sunt nemulţumită de bronz, ba dimpotrivă, sunt bucuroasă că avem medalie şi că am primit şi multe laude pentru echipa frumoasă pe care o avem. Este extrem de important ca la această vârstă să conştientizeze cât de mult contează un singur gol, pentru că el le poate îndepărta de ceea ce şi-au dorit. Cu mai multă atenţie, eu spun că puteam juca finala campionatului, însă nu a fost să fie acum. Dacă fetele au conştientizat ce era de conştientizat, atunci sunt mai mult decât mulţumită, pentru că ştiu că pe viitor se vor comporta altfel în teren şi vor fi mai atente la ceea ce fac. Sunt fericită că avem trei fete în echipa turneului, ceea ce demonstrează că şi la Braşov creştem handbaliste de valoare. Una peste alta, a fost un sezon la finalul căruia avem medalie iar acest lucru trebuie să ne bucure şi să ne motiveze ca sezonul viitor să vrem mai mult decât am obţinut acum”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.