blog-logo

S-au stabilit tarifele la parcarea multietajată din Poiana Mică

S-au stabilit tarifele la parcarea multietajată din Poiana Mică

Deși parcarea multietajată din Poiana Mică a fost inaugurată în urmă cu o săptămână, tarifele de parcare au fost stabilite abia zilele acestea.

Consilierii locali au aprobat, în ședința de plen de miercuri, tarifele în vederea accesului în parcarea cu 434 de locuri și dotări de ultimă generație.

Astfel, pentru o oră de staționare s-a stabilit un tarif de 1,5 lei. Pentru cei care aleg să stea mai multe zile în Poiana Brașov și nu găsesc un loc de parcare la unitatea de cazare vor putea cumpăra un abonament  de 50 de lei, valabil o săptămână, iar tarifarea se face 24 de ore din 24.

Alte articole:   O femeie s-a sinucis aruncându-se de la etajul al patrulea

Tot în ședința de plen de miercuri a fost aprobată și organigrama parcării, care va fi compusă din 18 persoane, astfel că în perioada următoare vor putea fi demarate procedurile de selecție a noilor angajați.Parcarea are patru niveluri: subsol, demisol, parter şi terasă, însumând 434 de locuri de parcare, dintre care la subsol  102 locuri (16 pentru persoane cu dizabilităţi).

De asemenea, există 140 de locuri de parcare pentru biciclete, 7 locuri pentru microbuze (la exterior), 2 locuri pentru autobuze (la exterior), şi 6 locuri de parcare pentru autocare (la exterior).

Accesul se face în zona parter, atât pietonal, cât şi auto prin două porţi de intrare, iar ieşirea se face la nivelul subsolului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate