Stela Popescu, cetățean de onoare al Braşovului

Stela Popescu, cetățean de onoare al Braşovului

Actrița Stela Popescu a primit oficial diploma de cetățean de onoare al Brașovului, în ședința de plen de ieri (31 mai) a Consiliului Local Brașov, în semn de recunoaștere pentru întreaga sa activitate.

Primarul George Scripcaru a fost cel care i-a oferit diploma îndrăgitei actrițe, în numele Consiliului Local Brașov. Edilul a precizat că este vorba despre punerea în aplicare a unei hotărâri de consiliu local aprobată în 2015, iar Stela Popescu a replicat, cu umorul caracteristic, că mai era dispusă să aștepte până la 90 de ani.

Actrița, care a locuit în orașul de sub Tâmpa și a jucat în tinerețe la Teatrul Brașov, s-a declarat onorată de distincția primită.„Eu sunt datoare Brașovului, începând de la primii ani de școală și terminând cu facultatea și cu prezența în teatrul din Brașov. Prezența Brașovului în viața mea mi-a întărit disciplina, morala, demnitatea și astfel am ajuns astăzi să fiu printre cei mai mari artiști ai României. Am un dicton după care mă ghidez: viața valorează miliarde și nu o poți socoti în bani, dar dacă ai în piept o inimă ce arde, rămâi tânăr și la 90 de ani. Mă simt legată de Brașov pentru frumusețe, stabilitate, aici mi-am petrecut un sfert din viață”, a spus Stela Popescu în cadrul ședinței Consiliului Local.

În ședința de consiliu de ieri a fost numit cetățean de onoare și Erik Gulacsi.

Alte articole:   Brașovenii, invitați să participe la plantările din Parcul Dendrologic Kronstadt
Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. ce va mai jucati de-a cetatenii de onoare! pentru altii care chiar au facut ceva pt brasov cetatenii de-a-n pulea!
    Cica printre cei mai mari actori ai Romaniei…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.