blog-logo

PSD Râşnov îl susţine pe Daniel Diaconu

PSD Râşnov îl susţine pe Daniel Diaconu

Social-democraţii râşnoveni au un singur candidat la alegerile din 11 iunie, pentru alegerea primarului.

„Daniel Diaconu, reprezentantul Alianţei Râşnovul Tău este opţiunea firească, în condiţiile în care are determinarea de a face ceva concret pentru oraşul Râşnov. Proiectele sale sunt căile de rezolvare ale problemelor din oraş, despre care se ştie de mai mult timp, sau reprezintă viziunea asupra dezvoltării viitoare a Râşnovului”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Râșnov.

Ca așa stau lucrurile, spun social-democrații râșnoveni, este dovedit de numărul de semnături depuse de către Daniel Diaconu la înscrierea candidaturii sale, care a fost cel mai mare dintre toţi aspiranţii la funcţia de primar. O mare parte dintre aceste semnături au fost strânse cu ajutorul PSD Râşnov.


„Activiştii săi sunt în fiecare zi pe teren alături de candidat, în efortul de a pregăti cât mai bine reprezentarea cetăţenilor în fruntea oraşului. Unul dintre candidaţi se mai prezintă ca fiind social-democrat. Acesta nu reprezintă PSD Râşnov. A renunţat la calitatea de membru când a renunţat la funcţia de preşedinte al organizaţiei şi a decis să candideze independent”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate