Firma unui braşovean, în top 15 firme cu capital străin în Italia

Firma unui braşovean, în top 15 firme cu capital străin în Italia

550.000 de firme create și gestionate de străin în Italia produc o cifră de afaceri de peste 96 de milioane de euro.

Ceremonia MoneyGram Awards 2017 s-a desfășurat anul acesta în prezența Laurei Boldrini, președinta Camerei Deputaților, având ca invitată de onoare pe Emma Bonino.

Un om de afaceri originar din Codlea, Valentin Făgărășan, a fost nominalizat la categoria „Occupazione” alături de alți bine cunoscuți antreprenori, prezenți și ei la evenimet.

Valentin Făgărășian deține o afacere de succes în Italia, în domeniul construcțiilor, şi are un număr de peste 50 de angajați. De-a lungul anilor, societatea a avut o evoluție continuă, consolidându-și poziția în domeniul construcțiilor, obţinând lucrări publice importante, dar și în sectorul privat.Munca și capacitatea angajaților au contribuit la realizarea unor proiecte majore, care au dus la extinderea firmei și în străinătate. Valorile care stau la baza succesului, afirmă Valentin Făgărășan, sunt: încrederea, transparența si atenția acordată aspectelor tehnice și calitative.

„Întotdeauna acordăm o mare atenție calității în ceea ce privește optimizarea proceselor de producție și de organizare, pentru a conecta diferitele sectoare de activitate, permițându-ne punerea în aplicare a proiectelor de ultimă oră în domeniu, atât din punct de vedere tehnologic cât și financiar. Participarea mea la MoneyGram Awards se datorează în primul rând, angajaților mei, care au contribuit enorm la creșterea bussines-ului meu. M-am simțit onorat să particip alături de acești antreprenori străini din Italia, a căror poveste este unică și motivantă pentru fiecare dintre noi”, ne-a declarat Făgărăşan.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap