blog-logo

Campionatul de Viteză revine pe Drumul Poienii cu Trofeul Total

Campionatul de Viteză revine pe Drumul Poienii cu Trofeul Total

A doua etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, programată în week-end, se va desfăşura pe unul dintre cele mai îndrăgite trasee automobilistice din România, celebrul „Drum al Poienii”.

,,Trofeul Total” se va desfăşura sâmbătă şi duminică, fiind aşteptat la Braşov un număr mare de concurenţi şi de spectatori.

Drumul ce leagă Braşovul de staţiunea montană Poiana Braşov este locul unde, în 27 şi 28 mai, cei mai buni piloţi ai campionatului de viteză în coastă îşi vor disputa ,,Trofeul Total”. Traseul etapei dispune de o lungime de 5 kilometri iar diferenţa de nivel între start şi sosire este de 235 metri.

Maşinile de concurs vor putea fi admirate în Livada Poştei din Braşov, acolo unde va fi amplasat parcul de service, începând cu vineri seara (26 mai). Concurenţii vor efectua primele urcări în dimineaţa zilei de sâmbătă (27 mai), când sunt programate recunoaşteri.

Alte articole:   Angajatorii care acordă 200 de lei în plus angajaților cu salarii minime sunt scutiți de la plata impozitului și a taxelor

În a doua parte a zilei, vor avea loc manşele de antrenamente cronometrate în urma cărora se va stabili ordinea de start din concursul de a doua zi. Duminică dimineaţa (28 mai), piloţii îşi vor face ultimele reglaje la maşini în cadrul unei alte runde de recunoaşteri, urmând ca manşele de concurs să se desfăşoare duminică după-amiaza începând cu orele 14:00, respectiv 17:00.

După debutul de la Râşnov, Trofeul Total va însemna a două etapă şi pentru noul campionat dedicat autovehiculelor istorice.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
  1. Indiferent cum vor fi conditiile meteo , voi fi prezent. De la inceputul anilor 70 urmatesc etapele de raliu pe Drumul Poenii . Pe acest traseu lam vazut si pe celebrul Walter Rohl , Opel Ascona.

    Reply
  2. Buna ziua, multi locuitori de pe Calea Poienii, din Sirul Livezii pana in Poiana Brasov, nu sant de accord cu aceste raliuri. Ne afecteaza personal prin restrictii de circulate, zgomot mare si deteriorarea soselei.
    Va rugam insistent sa va alegeti alte trasee pentru activitatea dvs.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.