blog-logo

Student de la Universitatea Transilvania, găsit spânzurat în pădure

Student de la Universitatea Transilvania, găsit spânzurat în pădure

Un student din Republica Moldova, înscris la Universitatea „Transilvania”, a fost găsit spânzurat, duminică dimineaţă, într-o pădure de la marginea oraşului. Tragedia a avut loc după ce , se pare, a mai avut o tentativă de sinucidere eşuată în urmă cu câteva zile.

Potrivit mytex.ro, descoperirea macabră a fost făcută de o femeie care trecerea întâmplător pe acolo, potrivit unor surse neoficiale. Ea a sunat la dispeceratul 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj de prim-ajutor şi echipa operativă a Poliţiei Braşov.

Se pare că tânărul apelase la gestul extrem pe timpul nopţii care trecuse, fiindu-i declarat decesul de către echipajul medical.

Se vehiculează că studentul a avut un eşec în dragoste, după cum ne-au relatat nişte colegi de şcoală, şi ar mai fi încercat, săptămâna trecută, să se sinucidă. Atunci a fost salvat de alţi studenţi, colegi de cămin.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Lipsa personalului medical în şcoli face aproape imposibilă testarea elevilor
  1. daca nu detineti informatia corecta, nu publicati astfel de aiureli.Aveti putina stima fata de familia care are de trait cu aceasta durere o viata! Nu stiti nimic despre acest tanar !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate