blog-logo

Student de la Universitatea Transilvania, găsit spânzurat în pădure

Student de la Universitatea Transilvania, găsit spânzurat în pădure

Un student din Republica Moldova, înscris la Universitatea „Transilvania”, a fost găsit spânzurat, duminică dimineaţă, într-o pădure de la marginea oraşului. Tragedia a avut loc după ce , se pare, a mai avut o tentativă de sinucidere eşuată în urmă cu câteva zile.

Potrivit mytex.ro, descoperirea macabră a fost făcută de o femeie care trecerea întâmplător pe acolo, potrivit unor surse neoficiale. Ea a sunat la dispeceratul 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj de prim-ajutor şi echipa operativă a Poliţiei Braşov.

Se pare că tânărul apelase la gestul extrem pe timpul nopţii care trecuse, fiindu-i declarat decesul de către echipajul medical.

Se vehiculează că studentul a avut un eşec în dragoste, după cum ne-au relatat nişte colegi de şcoală, şi ar mai fi încercat, săptămâna trecută, să se sinucidă. Atunci a fost salvat de alţi studenţi, colegi de cămin.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   22.01.2021 148 de cazuri noi de COVID-19, la Brașov. Sunt pozitive 1.540 de persoane
  1. daca nu detineti informatia corecta, nu publicati astfel de aiureli.Aveti putina stima fata de familia care are de trait cu aceasta durere o viata! Nu stiti nimic despre acest tanar !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate