blog-logo

S-au pus în vânzare biletele pentru Gala Miss Brașov 2017

S-au pus în vânzare biletele pentru Gala Miss Brașov 2017

Asociația Miss Brasov alături de organizatorul oficial al celei de-a treia ediții, AlexaEvent, vă așteaptă la o seară de spectacol, frumusețe, inteligență și concurs.
Pregătim momente artistice surpriză, fete frumoase, premii pe masură și o seară de neuitat!
Biletele s-au pus în vânzare! Le puteți găsi la Sala Patria.

SALA PATRIA, 2 IUNIE, ORELE 18.00-20.00. COST BILET 15 LEI

Spectacolul va fi prezentat de bine cunoscuta Mihaela Tatu – Realizator-prezentator de emisiuni radio și televiziune de peste 22 de ani. A reprezentat un brand de post care a fost driver de canal timp de 6 ani. Este trainer certificat ANC în Tehnica și Arta livrării discursului. Sunt trainer certificat persolog după modelul DISC. Voice Over la BTI Oradea. Speaker motivațional. Moderator permanent la Business Days. Membru Toastmasters Oradea și Iași.

„Sunt Mihaela Tatu și cu toate că mulți îmi spun „Uite-o pe De 3xfemeie”, numele meu rămâne Mihaela Tatu. Statutul meu în această lume este de OM, după cum îmi spunea tatăl meu să nu uit vreodată să fiu, indiferent de situație. Și tot tata mi-a mai băgat ceva în cap. Să nu uit, să mă străduiesc să fiu foarte bună, orice voi alege să fac în viață.”

Vrei să îți rezervăm un bilet până ajungi la Sala Patria să îl ridici și să îl plătești? Poți completa formularul de rezervare aici: http://alexaevent.ro/miss-brasov-2017/


PROGRAM AGENŢIA DE BILETE PATRIA:

  • Luni şi miercuri între orele 12 – 15;
  • Marţi şi joi între orele 16 – 18.
Alte articole:   Accident cu 3 mașini implicate pe strada Toamnei

Momente  artistice:

Trupa UNDA – cinci baieți și o fată talentată este cheia unei trupe reușite. Artiștii își scriu singuri piesele și preferă să cânte melodii proprii. Abordează diferite stiluri muzicale: funk rock, pop rock, jazz, bossa-nova, reggae. Muzica trupei UNDA este una pozitivă, fascinantă, și foarte energetică.

Cvartet Impressione – muzică rafinată, transmisă cu dragoste de patru fete talentate și frumoase. Vă vor oferi o seară plină de senzualitate, pasiune și bucurie.
Andrei Coman (ANDY-C) este interpret de muzică pop-dance, student la Facultatea de Comunicare și Sociologie din Brașov, absolvent al Școlii Populare de Arte “Tiberiu Brediceanu” (Canto muzică-ușoară). A participat la numeroase festivaluri naționale și internaționale de muzică unde a obținut peste 50 de premii și distincții. Este vicepreședinte al Organizației Internaționale “Artist pentru Artă”, director artistic al Festivalului Național Muzical “Lira” (Maramureș), director artistic al complexului eveniment cultural “Gala Instituțiilor de Arte” (Brașov), îmbinând armonios capacitățile muzicale cu ideile organizatorice.
Pro Dance Studio – vor oferi în cadrul spectacolului momente aparte de dans contemporan și nu numai. Ne vor energiza și ne vor fascina cu profesionalismul și pasiunea de care dau dovadă…prin dans!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate