blog-logo

Scandalul administrativ de la Augustin: plângere penală asupra secretarului comunei

Scandalul administrativ de la Augustin: plângere penală asupra secretarului comunei

Consilierul local PNL Tokos Joszef a anunțat că va depune mâine o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea, asupra secretarei comunei Augustin, care refuză să aplice legea în localitate.

Prefectura Brașov a trimis o adresă acum două luni, iar în urmă cu două săptămâni s-a făcut o revenire, dar fără răspuns, în privința constatări vacantării postului de primar din cauza incompatibilității stabilită de Autoritatea Națională de Integritate în privința lui Porumb Sebastian.
„De când a venit adresa de la ANI, toate actele sunt lovite de nulitate relativă. Este păcat că nu se pot organiza alegeri parțiale și la Augustin, în data de 11 iunie. Există o sentință definitivă de la Înalta Curte de Casație și Justiție, care este executorie, motiv pentru care Prefectura Brașov a cerut secretarei Valentina Elena Taus să trimită referat prin care se constată vacantarea postului de primar”, a declarat Joszef.

Acesta susține că nu îl interesează în continuare cariera de primar, dar vrea să se respecte legea în comună. Pe această temă, senatorul PNL Daniel Zamfir a făcut o interpelare către ministrul Administrației și Internelor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Bărbat prins la furat în magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.