Campanie electorală în PSD Brașov: Susanu a făcut potecă la București

Campanie electorală în PSD Brașov: Susanu a făcut potecă la București

Chiar dacă la nivel central PSD a luat decizia a de bloca alegerile interne la nivelul partidului, pe toate palierele, de la organizație comunală la aceea județeană, acest lucru nu înseamnă că lupta pentru putere nu mai continuă.

La Brașov, unul dintre pretendenții funcției de președinte al filialei – pe care o deține interimar la această oră senatorul Marius Dunca – este Sorin Susanu (comisar şef regional la Protecţia Consumatorului), din câte se şuşoteşte pe la colţuri.

În ultima perioadă, Susanu a tot umblat la Bucureşti. Motivul oficial, îl scrie pe pagina personală de Facebook: „Am continuat seria intalnirilor cu parlamentarii privind legea preventiei. In acest context, am avut ieri un schimb de idei extrem de constructiv cu domnul Codrin Stefanescu, secretar general-adj. al PSD si directorul sau de cabinet, domnul Ilie Mario Rafael (vezi foto- n.r.). Consider ca agentii economici au nevoie de consiliere si informare si nu doar de masuri coercitive. Le multumesc pentru deschiderea si interesul acordat”.

Însă, dacă avem în vedere că tocmai Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD la nivel național, coordonează activitatea social-democraților brașoveni de la Centru, vizita lui Susanu nu a fost doar în interes de serviciu, iar cuțitele se ascut cu grijă pentru perioada care urmează….

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate