blog-logo

Percheziţii într-un dosar de evaziune şi spălare de bani în Braşov şi Săcele

Percheziţii într-un dosar de evaziune şi spălare de bani în Braşov şi Săcele

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat mai multe percheziţii, marţi dimineaţa, la Braşov şi Săcele la administratorii unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate construcţiile.

Reprezentanţii firmelor sunt suspectaţi că nu au înregistrat în contabilitate venituri obţinute în perioada 2013-2016, provocând statului un prejudiciu de peste trei milioane de lei.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Braşov şi Săcele, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, constând în omiterea înregistrării în contabilitate a veniturilor obţinute în perioada 2013 – 2016, de către o societate comercială din Braşov, care are drept obiect principal de activitate comerţul cu materiale de construcţii, dosar instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Prejudiciul creat bugetului general consolidat al statului este de peste 3.000.000 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, agentul şef adjunct Gabriela Dinu.

În acest context, cinci persoane au fost duse la sediul I.P.J. Brașov, pentru audieri.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate