blog-logo

Castelul Bran va putea fi vizitat gratuit în Noaptea Muzeelor

Castelul Bran va putea fi vizitat gratuit în Noaptea Muzeelor

Castelul Bran, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, are acces gratuit pentru turiști pe 20 mai, în intervalul orar 20.00-24.00, în cadrul evenimentului Noaptea Europeană a Muzeelor, a anunțat joi administrația Castelului Bran, într-un comunicat de presă.

„O vioară și un acordeon vă invită la Castelul Bran, sâmbătă, 20 mai, la ceas de seară. Își vor spune povestea, de la ora 20.00 până la miezul nopții, prin intermediul formației „Duo Cafe” din Brașov. O poveste despre istoria noastră, despre frumusețea și curajul Reginei Maria, despre legenda Contelui Dracula. Cel mai vizitat obiectiv turistic din România capătă un farmec aparte, sporindu-și aura de misterios și înfricoșător, în negura nopții. Podelele scârțâie, umbrele se preling pe lângă pereții reci, iar liliecii își fac rondul, deasupra impunătorului edificiu, într-un zbor haotic”, se arată în comunicatul menționat.

Alte articole:   Cursele de accelerare pentru amatori revin duminică, la Brașov

Atmosfera va fi îndulcită în Sala de Muzică „Regina Maria”, unde vioara și acordeonul vor prinde viață printre partituri consacrate, iar personalul Castelului va ghida vizitatorii într-un tur unic, de neuitat. Ultimii vizitatori vor putea intra în Castelul Bran la miezul nopții.

Castelul Bran se alătură, an de an, celor 3.000 de muzee din Europa care sărbătoresc evenimentul, se mai arată în comunicatul citat.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.