blog-logo

Miss Braşov 2017 va fi un spectacol, nu un concurs de frumuseţe

Miss Braşov 2017 va fi un spectacol, nu un concurs de frumuseţe

Duminică au loc preselecţiile pentru selectarea finaliestelor la concursul Miss Braşov 2017. Evenimentul va avea loc la Coresi Shoppng Resort, începand cu ora 17.00, iar Gala finala va avea loc in data de 2 iunie la Sala Patria. Înscrierile la concurs se pot face chiar și ăn ziua preselecțiilor, la scena din mall.

Concurentele terbuie să aibă carte de identitate din Brașov sau să aibă viza de flotant (in cazul studentelor).

„Ce isi propune Miss Brasov? Atat un spectacol, cat si un concurs pentru comunitatea brasoveana! Suntem de parere ca Brasovul merita sa fie reprezentat de o fata frumoasa, inteligenta, care să fie un model pentru generatia sa! Asociatia Miss Brasov isi doreste sa educe noua generatie intr-un mod aparte, in pas cu moda si cu noua generatie. Asadar, norocoasele ce vor trece de etapa Preselectiilor vor avea parte de mai bine de trei saptamani de pregatiri, dezvoltare personala si nu numai”, a declarat Alexandra Condur, organizatoarea evenimentului.

Alte articole:   Poliția Brașov: Metoda ”Vrăjitoria” vă poate lăsa fără bijuterii!

„Primăria Brașov este partener la acest eveniment, contribuția noastră constând în punerea la dispoziție gratuit a Sălii Patria, unde va avea loc gala finală. Fetele vor avea parte nu doar de un concurs de frumusețe, ele având posibilitatea să-și desscopere talentele, iar la gala finală să arate ce au mai bun”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuânt al Primăriei Brașov.

          Ce urmareste juriul?

Jurizarea preselecției oficiale se va realiza după următorul punctaj: aspect fizic plăcut, înălțime, prezența scenică, fotogenie și telegenie, inteligență socială, altele

Premii: posibilitatea unui contract cu MRA MODELS, sejururi de 2 zile la Hotel Teleferic pentru 2 persoane – spa, masaj, masa si masaj incluse – pe scurt un rasfat, cursuri pentru gene fir cu fir, cursuri pe PR, design vestimentar, stilist etc., cadouri din partea spornsorilor.

Alte articole:   Călin Moldovan, antrenor Corona Brașov: "Am avut un parcus bun până acum și e important să aducem puncte și de la Plopeni"

Tematici workshop-uri si activitatiîn perioada de cantonament: Mihaela Tatu – atitudine, feminitate, livrarea discursului, importanta dezvoltarii personale in viata personala, profesionala, stil vestimentar, mers scenic, coregrafie, nutritie, sedinte foto.

Distribuie dacă îți place!
  1. Miss Brasov, eveniment care are pagina de FB dar sterge orice comentariu negativ chiar daca este constructiv, este un fel de Miss Fata de la Tara. Jenant moment pentru urbea noastra!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.