blog-logo

Închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii pentru un poliţist mituit cu benzină

Închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii pentru un poliţist mituit cu benzină

Un poliţist din Ţara Făgăraşului a fost condamnat definitiv pentru luare de mită, ieri 28 aprilie, la Curtea de Apel Braşov.

V. M. a primit 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 3 ani, iar ca pedeapsă accesorie i s-a interzis să exercite activitatea de agent de poliţie. Pe durata termenului de supraveghere, bărbatul va avea de prestat muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria Viştea sau Primăria Municipiului Făgăraş.

În primă instanţă, la Tribunalul Braşov, el primise o condamnare mai „blândă”, de 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 3 ani.

Pe de altă parte, el a fost achitat, ieri, la Curtea de Apel, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi pentru altă infracţiune de luare de mită, primind amendă administrativă de 1.000 de lei, scrie fagarasultau.ro.

Alte articole:   Brașovul, locul 4 la exporturi și locul 5 la importuri din China

În acelaşi dosar, un alt inculpat a fost achitat pentru dare de mită şi a primit amendă administrativă de 1.000 de lei, iar un al treilea bărbat, G. B., a primit 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani, pentru dare de mită. El va avea de prestat muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria Viştea sau la Primăria Făgăraş.

Magistraţii Curţii de Apel au dispus confiscarea de la V. M. a cantităţii de 120 de kilograme de sămânţă de grâu sau a sumei de 178,56 lei, precum şi confiscarea sumei de 465,6 lei reprezentând contravaloarea a 80 de litri de benzină, primită ca mită.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.