Pasajul de la Sânpetru, închis circulației, dar luminat feeric noaptea! Dar cine taie panglica???

Pasajul de la Sânpetru, închis circulației, dar luminat feeric noaptea! Dar cine taie panglica???

„Bătaia de joc e maximă. Podul spre Sanpetru nu e deschis circulatiei, dar ce frumos e iluminat noaptea”, a comentat pe pagina personală de Facebook consilierul local independent Șerban Șovăială.

Zeci de locuitori din Sânpetru au protestat, fiind revoltaţi că, zilnic, drumul de la muncă şi şcoală este mai lung decât în mod normal. Ei spun că au parcurs şi 200 de km în plus pe lună, din cauza faptului că trebuie să ocolească.

Oamenii mai spun că, de săptămâni întregi, nu au văzut picior de muncitor la lucru. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că circulaţia va fi redeschisă abia după 15 mai, asta deşi, autorităţile au programat pentru astăzi, 25 aprilie, recepţia la terminarea lucrărilor.

Alte articole:   Amenzi de 36.000 de lei de la Garda Forestieră pentru traficanții „aurului verde”

Gura lumii spune că amânarea ar fi cauzată de programul încărcat al unor oficiali din București, care nu pot veni să taie panglica… Ce-i drept, încă nu s-au copt roșiile, dar ceva ouă de la Paște tot mai rămân să întâmpinăm cum se cuvine mai-marii politichiei dâmbovițene.

Foto: Șerban Șăvăială

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Nu numai ca suntem bataia de joc a oficialilor,dar asa suntem noi romanii si acceptam orice,si sa consumam mai mult combustibil,mai multi nervi,mai mult timp in trafic inconjurand tot orasul pana ajungem la servici,scoala,gradinita.Domnilor ,in tara aceasta oare de ce se fac toate anapoda fara cap,oare chiar suntem de fiecare data nevoiti sa ne chinuim , sa gasim solutii pentru incompetenta altora?Nu exista nici o institutie sa ii traga la raspundere pe acesti incompetenti care castiga licitatiile prin anume metode ????Pana cand o sa mai suportam in tara noastra ororile din sistemul sanitar ,din invatamint,din ministerul transporturilor,din turism,din justitie ?etc.Desteapta-te romane!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate