blog-logo

Dor Geta Popescu va fi înmormântată miercuri la Râşnov. Erik Gulacsi va fi incinerat

Dor Geta Popescu va fi înmormântată miercuri la Râşnov. Erik Gulacsi va fi incinerat

Trupul alpinistei Dor Geta Popescu, care a pierit în avalanşa din Masivul Retezat, va ajunge, luni seara, la Râşnov, înmormântarea ei urmând să aibă loc miercuri.

Trupul neînsufleţit al Getei Dor Popescu va ajunge în cursul serii de luni la Râşnov şi va fi depus într-un sicriu alb, la capela Bisericii Sf. Nicolae de pe strada I.L. Caragiale, la câţiva metri de casa părintească.

Apropiaţii familiei au declarat că tatăl fetei, Ovidiu Popescu, a plecat de la spitalul din Hunedoara unde era internat, pentru a fi alături de fiica lui, care va fi înmormântată miercuri.

Alpinistul Erick Gulacsi, de 13 ani, care a murit alături de Dor Geta Popescu a fost dus la Crematoriul din Cluj pentru a fi incinerat, conform deciziei părinţilor, potrivit Mediafax.

Consiliul de Onoare al Brasovului a anunțat că a decis „chiar daca nu poate alina o asemenea pierdere, ca la prima Ceremonie de acordare a STELELOR  pe Aleea Celebritatilor din Brasov – Dor Geta Popescu (13 ani) multiplă recordmană mondială și europeană şi Erik Gulacsi (14 ani) recordman european sa primeasca o STEA langa cei mai importanti oameni ai Judetului Brasov, in cinstea si memoria acestor fiinte de exceptie plecate prea devreme de langa noi” – Membri Consiliului de Onoare al Brasovului, Asociatia Suflet Transilvan, administratorii  Grupului Iubim Brasovul.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Schimbări în sistemul asigurărilor de sănătate. Ce înseamnă „contribuția personală” și “coplata”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate