Poliţiştii locali au luat urma „doamnei” care a aruncat în plină stradă gunoaie

Poliţiştii locali au luat urma „doamnei” care a aruncat în plină stradă gunoaie

Un brașovean cu simț civic și prezență de spirit a surprins-o pe camera video pe o femeie care, în plină zi, aruncă dintr-o mașină variate deșeuri de diferite dimensiuni.

Videclipul a fost postat de newsbv.ro (AICI), care a sesizat Poliţia Locală Braşov pentru a lua măsurile legale care se impun.

„Atitudinea cetățeanului este lăudabilă – motiv pentru care Poliția Locală Brașov îl felicită – mai ales că a reușit să filmeze și numărul dubei de înmatriculare. Acest gest i-a ajutat foarte mult în activitate pe agenții de la Locală. Astfel, proprietarul autovehiculului respectiv a fost identificat și a și fost deja invitat la sediul Poliției Locale pentru lămuriri și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, ne-au scris reprezentanţii Poliţiei Locale Braşov.

Aceştia  spun că încurajează astfel de atitudini civice din partea cetățenilor, care pot sprijini, ca adevărați parteneri ai instituției, pentru dezvoltarea unui municipiu curat și ecologic și pentru schimbarea de mentalități, în vederea creării unui comportament civilizat, vizând desigur și protecția mediului.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Circulația pe contrasens e mai „sigură”: îi vezi pe toți care vin din sens opus
Loading...
loading...
 1. Si numele proprietarului este??????

  Reply
  • Scufita Rosie! Ce te intereseaza vrei sa ii pui numele la Gazete de Perete? Du-te, umbla, pandeste si fotografiaza si tu daca nu ai altceva mai bun de facut.

   Reply
 2. Politia Locala incurajeaza praduiala. In sfarsit a inteles care este succesul in dezlegarea diferitelor enigme: turnatoria. Politia ailalta, mentora localei, cunoaste demult acest secret fara de care poti numara pe degete numarul dosarelor rezolvate. Zilele trecute un cetatean din nu mai stiu ce oras a dat dovada de „atitudine civica” si a postat o fotografie in care doua masini ale Politiei Locale erau parcate aiurea si s-a ales cu 900 lei amenda drept „felicitari”. La ala nu s-a aplicat „adevaratul parteneriat cu institutia”.

  Reply
 3. E plin brasovul de gropi facute de tigani langa casutele de lemn cu tomberoane. In aceste gropi a aruncat si madama gunoiul, urmand ca tiganii sa rascoleasca apoi totul… Acste gropi trebuie astupate, dar primaria nu le vede

  Reply
 4. Dupa cate se vede femeia arunca gunoiul cam pe la boxa cu tomberoane. Din locurile alea din ce am vazut vine Urbanul cu „graifarul” si le aduna seara. Nu o fi normal dar cam toata lumea isi lasa usile, ferestrele, canapelele si alte lucruri vechi pe acolo langa boxe. Dar pe tiganii care rascolesc si vamuiesc gunoaiele si oamenii, nu ii vede nimeni? Adica intrebarea corecta este: de ce nu sunt „vazuti”? Sunt familii de tigani de ani de zile au luat in arenda cate o platforma de gunoi. Sunt instalati acolo cu catel si purcel si puradel nu poti duce gunoiul fara sa fi abordat. De aia si arunca lumea gunoiul din afara direct in boxa, care cetatean sau mai ales femeie ar intra in boxa plina de tigani beti si jegosi care stau la panda, existand posibilitatea sa fi si talharit? E ca si cum ai intra intr-o cusca la zoo dar in loc de lupi sau lei sunt sobolani.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.