blog-logo

Concluziile medicilor legişti: Cei doi copii prinşi de avalanşă în Munţii Retezat au avut parte de o moarte violentă

Concluziile medicilor legişti: Cei doi copii prinşi de avalanşă în Munţii Retezat au avut parte de o moarte violentă

Geta Dor Popescu şi Erik Gulacsi, cei doi copii campioni la alpinism, prinşi de avalanşa din Munţii Retezat, au avut parte de o moarte violentă, au stabilit medicii legişti hunedoreni, care au finalizat, luni, autopsia celor două trupuri.

Medicii legişti hunedoreni au efectuat, luni dimineaţa, autopsia trupurilor celor doi copii, iar medicul Dan Mărculescu, şeful SML Hunedoara, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că moartea copiilor a fost violentă, decesul survenind rapid.

În urma autopsiei, medicii legişti au constatat leziuni incompatibile cu viaţa, traumatism cranian cu fractură craniană, o hemoragie meningo-cerebrală ce a determinată şi o paralizie rapidă.

Mai mult, poziţia celor doi copii a arătat clar că au fost surpinşi de avalanşă, poziţia corpului lor neindicând vreun semn de autoapărare, mai spun legiştii.

Alte articole:   Anul școlar 2021-2022 începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică, anunță ministrul Educației

Cei doi copii din Braşov care şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, în masivul Retezat vor fi ridicaţi, luni, de la Serviciul de Medicină Legală din Deva.

Tatăl Getei Popescu este încă internat la Spitalul din Hunedoara şi urmează să fie supus unei examinari cu computerul tomograf, în timp ce la Deva au ajuns mama şi sora fetei.

De asemenea, familia lui Erik Gulacsi este şi ea la Deva.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.