blog-logo

Brașoveni de seamă în juriul preselecțiilor Miss Brasov 2017!

Brașoveni de seamă în juriul preselecțiilor Miss Brasov 2017!

Parte din juriu atât la Preselecții cât și la Gala Finală, Aura Anghel este un fashion editor absolvent al Academiei de Lux din Milano și lucrează ca și consultant în imagine în backstage pentru cele mai importante festivaluri europene (Sanremo, Cannes) şi în producţia unor show-uri tv importante din Italia.

Parcursul Aurei Anghel în industria modei a fost unul natural şi presărat cu multe momente care i-au schimbat viață. Cel mai incitant dintre toate a fost participarea din anul 2013 la reality show-ul TV „Lookmaker Academy” din Italia, unde a fost selecționată dintre alți 2.000 de concurenți.

            Aura va pregăti fetele în ceea ce privește mersul scenic și partea de coregrafie din cadrul Galei Finale din 2 iunie de la Sala Patria. Mai multe despre proiectul Aurei puteți afla de pe site-ul Academiei: http://www.luxuryacademy.ro/

Alte articole:   Mâine Conferinta OM vs Tehnologie cu numărul #3, organizată de Grupul Iubim Brașovul

            O altă brasoveancă de seamă este Ana Maria Cornea – Absolventă a Liceului de Arte din Braşov şi a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Design Vestimentar, Ana Maria Cornea este un artist complet. Si ea ne va fi alaturi in ambele etape ale concursului Miss Brasov.

Pasionată în egală măsură de design vestimentar şi de pictură, creatoarea şi-a urmat vocaţia de la o vârstă foarte fragedă. Deţinătoare a numeroase premii naţionale şi autoarea unor expoziţii de pictură şi artă decorativă, Ana Maria a demonstrat o creştere continuă în domeniul artistic. Chemarea sa către frumos a determinat-o, în anul 2006, să pună bazele brandului care îi poartă numele.

Alte articole:   Aproape 1.400 de elevi, din 52 de clase din județul Brașov, învață în online

După o perioadă în care s-a făcut remarcată ca unul dintre cei mai competitivi stilişti români, având colaborări meritorii cu artişti, persoane publice, reviste, show-uri TV şi proiecte inedite, Ana Maria a revenit pe scena designului vestimentar.

Tehnica sa a devenit o amprentă iar viziunea sa, o inovație, prin maniera unică de a împleti domeniile în care excelează: pictura şi design-ul vestimentar.

Fericitele finaliste vor avea ocazia sa participe la un curs tinut de Ana Maria special pentru ele pe tematica de moda, fashion si design. O poti descoperi pe brasoveanca noastra aici: http://anamariacornea.com/

Păstrând latura frumosului și a talentului, Bianca Buca este și ea alaturi de noi în juriul de la Preselecții. Deținătoare a mărcii Bya Fashion, Bianca își dorește să aducă fericire celor ce poartă creațiile sale unice: ” „Bya” este acel ceva în care mă refugiez în visare, în creație, în dragostea pentru frumos și unicat. „Bya” nu își propune neapărat să revoluționeze moda sau să impună tendințe, ci mai degrabă să ofere o alternativă pentru orice femeie care dorește să fie originală chiar și în timpul zilei, oferind astfel doar creații unicat.” Bianca ne pregătește o surpriză și în cadrul Galei Finale.

Alte articole:   Activitățile economice se vor închide la ora 18.00 acolo unde incidența trece de 4 la mie

Vom reveni cu informatii pe parcurs in ceea ce priveste pregatirea pentru un concurs marca inregistrata Miss Brasov!

Distribuie dacă îți place!
  1. Miss Moldova Noua 2017

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate