blog-logo

VIDEO Gunoaie aruncate dintr-o dubă de către o „doamnă” în cartierul Tractorul

VIDEO Gunoaie aruncate dintr-o dubă de către o „doamnă” în cartierul Tractorul

Un braşovean ne-a transmis un videoclip în care se vede cum o „doamnă” aruncă mai multe gunoaie dintr-o dubă, pe marginea drumului, deși la câțiva metri erau amplasate de către Primăria Brașov containere pentru strângerea selectivă a gunoiului.

Gestul incalificabil a avut loc pe strada Ion Socec, în cartierul Tractorul.

Am transmis acest material și către Poliția Locală Brașov, de la care vom aștepta o reacție oficială.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor, în Făgăraș
 1. Politia locala,sa vina si pe Stefan mMironescu,la cele doua boxe sa amendeze,poate asa ,o sa avem si noi locatarii care locuim la citiva metri de boxe,un peisaj omenesc.E cumplit ce se petrece…nesimtire,dar si bataie de joc la adresa noastra,atit din partea conationalilor nostri,cit si a primariei.Rusine!

  Reply
 2. Octavian Razvan 24 aprilie 2017, 2:53 AM

  Nu e nimic nou, in tot Brasovul au aparut langa casutele de lemn ale tomberoanelor din cartiere aceste gropi de gunoi infecte, in care tiganii rascolesc si imprastie apoi ceea ce scot din tomberoane. Aceste gropi au fost sapate de tigani, cine putea sa le sape? Zilnic ele sunt pline de gunoaie pe care le sorteaza apoi tiganii. Exista astfel de gropi langa Sc Gen 15, spre Megaimage, langa Pompieri, pe Nicopole langa Casa Muresan (colt cu Enuparului, tomberoanele blocurilor) si in multe alte locuri. Cred ca filmul d emai sus este din tractorul, zoan ultimelor blocuri comuniste spe Urban-Coresi

  Reply
 3. Dupa cate se vede femeie arunca gunoiul cam pe la boxa. Dar pe tiganii care rascolesc si vamuiesc gunoaiele si oamenii, nu ii vede nimeni? Adica intrebarea corecta este: de ce nu sunt „vazuti”?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate