VIDEO Explozie la un bloc din Brașov. 10 locuințe au fost afectate

VIDEO Explozie la un bloc din Brașov. 10 locuințe au fost afectate

Două echipaje de la pompieri, dotate cu apă și spumă, unul cu paramedici de la SMURD şi două ambulanţe au fost trimise să acorde primul ajutor victimelor unei explozii care a avut loc la un bloc tip vilă din Brașov.

Deflagarația a avut loc pe strada Jiului, în cartierul Tractorul, și nu a fost urmată de incendiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, sunt două victime, bărbat și femeie, care au suferit arsuri. Femeia, în vârstă de 47 de ani, are arsuri de gradul I şi II pe 60% din suprafaţa corpului. Bărbatul, de 30 de ani, are de asemenea arsuri de gradul I şi II pe 35% din corp. Cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Din bloc au fost evacuate aproximativ 60 de persoane. Aproximativ 10 locuinţe (garsoniere) au fost afectate de explozie.

„S-au luat toate măsurile care se impun: a fost izolată zona și a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică și cu gaz”, a precizat Sfreja.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap