blog-logo

PRM și-a ales noul președinte al filialei Brașov

Alegeri la PRM Brașov, sâmbătă, la Biblioteca Judeţeană, pentru a stabili statutar noua conducere și pentru a nu se mai prelungi interimatul la conducerea filialei.

La Conferința Județeană de dare de seamă și alegeri au participat peste 100 de persoane. Pentru funcția de președinte au votat pentru Vasea Carchelean 79 de persoane.  Carchelean este fostul președinte interimar al filialei și a candidat la Camera Deputaților pe prima poziţie din partea PRM. Contracandidatul său, Adrian Sefcenco, a obţinut opt voturi, iar două voturi au fost anulate.

Tot cu această ocazie a fost ales Consiliul Judeţean al PRM Braşov, format din 40 de membri, for care va desemna vicepreşedinții și membrii Biroului Executiv Judeţean.

Alte articole:   Ceremonie militară de Ziua Armatei la Cimitirul Șprenghi

Precizăm că, anterior acestor alegeri, la organizația municipală a fost aleasă preşedinte Mărioară Popa, fosta directoare de la Liceul Economic și de la Liceul de Artă, iar președintele organizației de femei este Daniela Coconea.

La alegeri a fost prezent și președintele fornațiunii, Adrian Popescu. Cei prezenți au ținut să lămurească detaliile privind funcționarea „Alianței Bine”, încheiată între PRM, PRU și Noua Dreaptă. Trebuie menționat că la alegerile PRM Brașov nu au onorat cu prezența cei de la PRU (dacă vă amintiți de Mihai Sturzu și Ionel Goidescu), fiind prezenți doar reprezentanții Noii Drepte. De asemenea, a onorat invitația consilierul județean ecologist Ionel Spineanu. Vasile Bran – președintele PNȚCD Brașov, deși a fost chemat personal, nu a venit.

Alte articole:   Octavian Jurma: Pentru prima dată în valul 4, viteza de vaccinare a depăşit viteza de infectare

Am mai remarcat prezența la ședința PRM a lui Claudiu Cernat, de la Bod, fiul fostului primar Paul Cernat, care se pare că vrea să candideze la primărie, și să apuce pe urmele tatălui. De asemenea, a fost prezent singurul consilier local pe care PRM îl are în județul Braşov, Ioan Perșoiu Ioan, din Poiana Mărului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.