Copacii căzuţi au avariat mai multe maşini

Copacii căzuţi au avariat mai multe maşini

Zăpada abundentă şi vântul puternic din ultimele ore au dat bătăi de cap autorităţilor locale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, noaptea trecută, cel puţin 24 de arbori s-au prăbuşit în diferite zone ale municipiului Braşov, din cauza vântului şi a căderilor abundente de zăpadă.

 „Acest număr este estimativ, fiind stabilit în urma constatărilor reprezentanţilor primăriei şi a sesizărilor primite. În acest moment angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Serviciului de Amenajare Zone Verzi sunt pe teren, pentru a verifica dacă sunt probleme şi în alte zone”, a explicat sursa citată.

În urma căderii copacilor, patru autoturisme au fost avariate şi o reţea electrică.

De asemenea, pe cinci străzi (Dobrogeanu Gherea, Apullum, Pieţei, Brânduşelor şi Neptun) arborii căzuţi au blocat total sau parţial carosabilul şi trotuarul.

Astfel, primele intervenţii au avut loc pentru deblocarea traficului auto/pietonal, urmând ca în cursul acestei zile să fie soluţionate toate problemele legate de zăpadă şi de vânt.

Şi circulaţia trenurilor a fost bulversată peste noapte în zona Timişul de Jos – Dârste din cauza copacilor căzuţi pe firul de contact circulaţia a fost întreruptă de la ora 2,20. La ora 7,29 firul I s-a repus sub tensiune, firul II rămâne închis, se lucrează pentru remediere.

Foto: B365.ro

Alte articole:   COD ROȘU de interlopi la Brașov!
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.