blog-logo

Vineri, junii vă așteaptă la „Aruncatul în țol”

Vineri, junii vă așteaptă la „Aruncatul în țol”

Consiliul Director al Uniunii Junilor  din Șcheii Brașovului și Brașovechi a decis cu o unanimitate de voturi amânarea Sărbătorii Junilor din Duminica Tomii. Motivul amânării a fost timpul nefavorabil, reîntoarcerea iernii.

„Defilarea călare a Junilor este principalul moment al Zilelor Brașovului, o sărbătoare a comunității brașovene, care atrage  în fiecare an un public numeros. Din respect față de publicul brașovean și turiști s-a decis organizarea evenimentului în ziua de 30 aprilie. Sperăm că vremea bună și măreția tradiției Junilor din Șchei și Brașovechi vor contribui și în acest an la organizarea unui eveniment de calitate pe măsura moștenirii culturale brașovene”, au anunțat reprezentanții junilor.

Calendarul evenimentelor Junilor  Tineri se păstrează după agenda comunicată anterior. Astfel , vineri, 20 aprilie, uunii vor  organiza „Aruncatul în țol” în  Prund (Piața Unirii) la ora 17.00 și îi invită pe brașoveni să li se alăture la acest obicei tradițional deosebit de  spectaculos.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Trend descendent al ratei de infectare cu COVID 19 la nivel de judeţ şi municipiu reşedinţă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate