blog-logo

Trenurile ce tranzitează regionala Brașov au întârzieri; între Timișu de Sus și Dârste, pe firul II, se circulă cu locomotive Diesel

Trenurile ce tranzitează regionala Brașov au întârzieri; între Timișu de Sus și Dârste, pe firul II, se circulă cu locomotive Diesel

Trenurile care tranzitează regionala Brașov înregistrează întârzieri, întrucât între Timișu de Sus și Dârste, pe firul I, garniturile circulă remorcate cu locomotive electrice, iar pe firul II cu locomotive Diesel, informează, joi, CFR SA.

Astfel, trenul IR 473 Budapesta-București are 95 de minute de întârziere, IR 1526 Sibiu — București a avut 40 de minute întârziere, iar IR 1644 Sibiu — București înregistrează 240 de minute de întârziere.

„Vă reamintim că ieri, 19.04.2017, pe această relație, din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului) mai mulți copaci au căzut în linia curentă, au rupt firele de contact, conducând la întreruperea circulației feroviare. La ora 21:13 pe SRCF Brașov — relația Timișu de Sus-Dârste s-a redeschis circulația trenurilor remorcate cu locomotiva electrică pe firul I, iar la ora 22:00 s-a redeschis circulația trenurilor remorcate cu locomotive diesel pe firul II. Măsurile de atașare a locomotivelor Diesel la trenuri asigură continuitate în circulația trenurilor pe intervalul menționat, însă se înregistrează întârzieri în graficul tuturor trenurilor care tranzitează zona respectivă”, spune CFR SA, într-o postare pe facebook.

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în județul Brașov

Între orele 4:44 — 8:10, între stațiile Băile Tușnad — Tușnad Sat, din cauza copacilor căzuți în gabarit, circulația feroviară a fost întreruptă. Patru trenuri de călători au fost afectate, respectiv IR 1644, R 4502, IR 4501, IR 4505, și vor ajunge la destinație cu întârzieri de până la și peste 200 de minute.

Trenurile care tranzitează regionala Timișoara pot înregistra întârzieri în circulație, deoarece între stațiile Merișor — Crivadia, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din cursul nopții s-a produs un deranjament la circuitul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, ambele fire de circulație fiind închise. La ora 1:06 firul I s-a repus sub tensiune, iar la ora 2:03 s-a redeschis circulația și pe firul II.

Alte articole:   Întâlnire regională a Pro România, la Brașov

Condițiile meteo sunt în continuare nefavorabile, pe raza Sucursalelor Regionale Iași și Brașov ninge, iar pe raza celorlalte regionale plouă și se înregistrează intensificări ale vântului, determinând scăderea vizibilității, precizează compania. De asemenea, trenul IR 1662 Iași — București are 50 de minute de întârziere, iar trenul IR 15072 Galați — București a sosit în gară cu 20 de minute mai târziu. Trenul IR 1692 Timișoara — București a acumulat 20 de minute de întârziere.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate