blog-logo

Ştefan Hruşcă – concert folk, la Braşov

Ştefan Hruşcă – concert folk, la Braşov

Ștefan Hrușcă revine în ţară săptămâna viitoare pentru trei concerte folk. Cele mai îndrăgite melodii folk: „Un copac cu flori” sau „Fostele iubiri”  dar şi de răscolitoarea „Rugă pentru părinţii”, se vor auzi live, în spectacolul eveniment ce va avea loc pe 25 aprilie la Sala Reduta din Brasov.

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României.

Alte articole:   Aeroportul Internațional Brașov va avea turn de control virtual

Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă,  Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale”  (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

Preţ bilet  : 70 lei

Biletele se găsesc pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro şi la sala de spectacol.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate