blog-logo

Baschet: Ioana Ghizila – Știm ce trebuie să facem să câștigăm împotriva celor de la Târgoviște

Baschet: Ioana Ghizila – Știm ce trebuie să facem să câștigăm împotriva celor de la Târgoviște
Finala mica a Ligii Nationale de Baschet Feminin se va disputa între Olimpia CSU Brasov si CSM Targoviste.
Finala se joaca dupa sistemul 2 victorii din 3 meciuri. Primul meci se joaca miercuri, 19.04.2017 la Targoviste de la ora 18:00, al doilea meci se disputa duminica la Brasov de la ora 18:00, iar al treilea meci (daca este cazul) este programat marti, 25.04.2017, la Targoviste.

„In primul rand este de subliniat faptul ca suntem doua  echipe cu realizari deosebite in acest sezon. Ambele am jucat deja o finala, a Cupei Romaniei, acum urmand sa o disputam pe cea de-a doua. Si Targoviste si noi am promovat  tinere jucatoare romance: Maria Ferariu si Anamaria Varjoghe, din punctul meu de vedere pot fi deja convocate la nationala de senioare. Ioana Ghizila realmente a avut un sezon de exceptie. Dora Ardelean a confirmat saltul valoric din sezonul precedent cand a fost si ea pentru prima oara convocata la nationala de senioare. Revenind la finala mica, sunt convins ca vor fi meciuri atractive si firesc fiecare echipa doreste obtinerea  medaliei de bronz. Daca finala Cupei Romaniei am pierdut-o in ultima fractiune de secunda, sper ca bronzul sa il castigam noi in ultima secunda”, a declarat tehnicianul olimpicelor, Dan Calancea.

Alte articole:   Accident pe DN13. O mașină s-a răsturnat

Din partea jucătoarelor, Ioana Ghizila spune că „suntem pregatite moral si fizic pentru finala mica. Domnul Calancea ne-a pregatit si ne-a aratat exact ce trebuie sa facem sa castigam din nou impotriva celor de la Targoviste. E clar ca ne dorim sa castigam medalia de bronz. Meciurile cu Targoviste mereu au fost disputate si au un farmec aparte mai ales dupa finala Cupei Romaniei”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate