blog-logo

Vitezomanii braşoveni, în atenţia poliţiştilor rutieri

Vitezomanii braşoveni, în atenţia poliţiştilor rutieri

Pe parcursul ultimei săptămâni, Poliția Rutieră Brașov a organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur.

Astfel, săptămâna trecută au fost aplicate peste 1290 de sancțiuni contravenționale, dintre care 669 pentru depășirea limitei legale de viteză. Mai mult, 5 dintre aceştia depăşiseră limita legală cu mai mult de 50 de km/h, astfel că au rămas fără permisul de conducere.

Aparatele radar au fost amplasate pe Calea Bucureşti, pe străzile 15 Noiembrie, Lungă şi Zaharia Stancu, dar şi pe DN 1, DN 13, DN 73 şi DN 11.

De asemenea, au fost aplicate 97 de sancţiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță și 30 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării.

Alte articole:   Corul Madrigal ajunge și la Brașov, în Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” 2023

Polițiștii au ridicat 82 permise de conducere, dintre care 9 pentru consumul de alcool, fiind reținute și 43 certificate de înmatriculare.

Nu au scăpat nepedepsiţi nici pietonii şi biciliştii. Astfel, au fost sancționați 60 pietoni și 3 bicicliști pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor este de aproape 150 de mii de lei.

Agenţii şi ofiţerii Serviciului Rutier din Braşov vor organiza acţiuni de control şi în perioada următoare, în încercarea de a se evita producerea unor evenimente nedorite.

Distribuie dacă îți place!
  1. Elveniva MIGNEA 11 aprilie 2017, 8:18 AM

    Nu am vazut niciun echipaj al politiei sa contrôleze traficul pe DN13 la intrarea in Brasov dinspre Stupini. Intra aproape toti ca nebunii si cei mai periculosi sunt cei de pe TIR-Uri. Doamné fereste sa fi in calea lor si toti incearca sa te forteze pe banda 1 plina de gropi pe tôt parcursul de la podul peste Ghimbasel pana la ocolitoare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.