blog-logo

Edili și funcționari declarați incompatibili de ANI în județul Brașov

Edili și funcționari declarați incompatibili de ANI în județul Brașov

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul mai multor foști și actuali aleși locali, după cum urmează:

Kadar Marton Attila, fost viceprimar şi actual consilier local al comunei Hoghiz, care în perioada 21 iunie 5 octombrie 2012, a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de administrator al S.C. “Kadar Electric” S.R.L.

Gherghe Dănuț Darie, viceprimar al comunei Moieciu,  care în perioada 28 iunie 2012 – 9 mai 2014, a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de administrator în cadrul S.C. Danfor S.R.L.

Ardeleanu Constantin Diniță, funcționar public în cadrul Primăriei municipiului  Săcele, care în exercitarea calităţii de funcționar public, a participat, în calitate de secretar al Comisiei de evaluare a ofertelor pentru închirierea, concesionarea sau vânzarea publică desfășurată în conformitate cu prevederile legale, a unor imobile aflate în proprietatea privată sau publică a municipiului Săcele, județul Brașov, la adjudecarea închirierii prin licitație a imobilului situat în municipiul Săcele, concretizat prin închirierea drepturilor locative pentru sine și familia sa.

Alte articole:   Întreruperi de curent pe două străzi din Săcele

Astfel, persoana evaluată a luat cunoștință (în cursul și ca urmare a îndeplinirii atribuțiilor de serviciu) despre valoarea și calitatea bunului care urma să fie închiriat, și totodată a participat, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, la închirierea imobilului.

Mariana Fodor, fost funcționar public în cadrul Primăriei comunei  Beclean, județul Brașov, în perioadele 26 iunie 2012 – 29 ianuarie 2016 și 25 iunie – 28 iulie 2016, a deținut simultan calitatea de funcționar public în cadrul primăriei comunei Beclean, şi funcţia de consilier local al comunei Voila, pentru mandatul 2012 – 2016.

De asemenea, în perioada  6 mai – 4 iunie 2016, a deținut simultan calitatea de funcționar public şi cea de candidat la alegerile locale pentru ocuparea funcției de consilier local al comunei Voila, județul Brașov, pentru mandatul 2016 -2020, fără ca raportul de serviciu să fie suspendat pe durata campaniei electorale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate