blog-logo

Ariana Bucur, secretar de stat la Educație

Ariana Bucur, secretar de stat la Educație

Prin Decizia nr. 319/2017 semnată de prim-ministrul Sorin Mihai Grindeanu şi contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, Ariana Oana Bucur a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Ariana Bucur a fost, până la data numirii (5 aprilie), inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar al Judeţului (IŞJ) Braşov, şi este, din iunie 2016, consilier judeţean din partea Partidului Social Democrat.

Din această din urmă poziţie va trebui să demisioneze în termen de 45 de zile. Bucur va ocupa, probabil, locul lăsat liber de Liviu Pop (fost lider al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ), care a fost eliberat la cerere, în februarie, din funcţia de secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar în MEN.

Pop a fost validat ulterior senator PSD, în locul colegei de pe listele din judeţul Maramureş, Sorina Pintea, ce a renunţat la mandat pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. În echipa de conducere a IŞJ Braşov se mai află, din vara lui 2016, prof. Mirela Blemovici şi, din februarie, prof. Ion Negrilă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.