blog-logo

Zeci de amenzi peste noapte, în parbrizele maşinilor

Zeci de amenzi peste noapte, în parbrizele maşinilor

Agenţii de la Poliţia Locală Braşov au efectuat, zilele trecute, acțiuni pe toate liniile de muncă, fie că vorbim despre salubritate, protecția mediului, comerț, ordine și liniște publică sau rutieră.

Astfel, în noaptea de marţi spre miercuri, au fost aplicate 33 de sancţiuni la regimul circulaţie pentru parcare ilegală, în valoare totală de aproape 10.000 de lei, dar au şi fost lăsate peste 20 de înştiinţări de amendă sub ştergătoarele celor care nu au fost de găsit la maşinile pe care le-au parcat în zone interzise (piste de biciclete, zone pietonale, în apropierea indicatoarelor oprire/staționare interzisă, pe spațiile atribuite persoanelor cu dizabilități).

Adăpost improvizat, verificat de polițiștii locali

În aceeași noapte, alt echipaj al Poliției Locale a “periat” și cartierul Tractorul pentru asigurarea liniștii și ordinii publice, iar în timpul acestei misiuni au depistat un adăpost improvizat lângă o grădiniță. Oamenii străzii aciuați în acest loc tulburau frecvent liniștea publică pe fondul consumului de alcool, așa cum s-au și plâns brașovenii care locuiesc în zonă, motiv pentru care polițiștii locali au luat toate măsurile legale care se impun pentru a restabili normalitatea.

Alte articole:   CSM Săcele, noul club sportiv din municipiu

Amenzi de 850 de lei în câteva ore

Totodată, au legitimat şase persoane prin centrul oraşului şi cartiere, patru dintre acestea fiind sancţionate pentru diverse încălcări ale legii. Astfel, un bărbat a fost amendat pentru că avea cartea de identitate expirată (50 de lei la OUG 97/2009), alți doi au primit sancțiuni de 200, respectiv 300 de lei pentru comercializare fără autorizație a unor produse, iar alt bărbat va trebui să plătească 300 de lei pentru ca a consumat băuturi alcoolice pe domeniul public.

Prinși în flagrant, în timp ce încercau să fure din piață

De asemenea, doi copii şi un adult au fost prinşi marţi seara în flagrant de agenţii de la Poliţia Locală, în timp ce încercau să fure legume şi fructe din piaţă. O patrulă a Poliţiei Locale, care acţionează în zona cartierului Astra, a sesizat în jurul orei 21.30 prezenţa unor indivizi care încercau să sustragă mărfuri din piaţa agroalimentară.

Alte articole:   Expoziția ,,CAN for BALKANS” realizată de Muzeul Județean de Istorie Brașov, a ajuns în Serbia

Cei doi minori şi adultul au intrat în Piaţa Astra după lăsarea întunericului cu gândul să sustragă orice le-ar fi fost la îndemână, motiv pentru care au luat la rând toate tejghelele. Şi-au îndesat în pungi mere, kiwi, struguri, căpşuni şi roşii, însă nu au reuşit să îşi umple toate sacoşele pregătite deoarece au fost „deranjaţi“ de echipa de intervenţie. La apariţia poliţiştilor locali, cei trei au luat-o la fugă, abandonând prada.

Cu această ocazie, M.K.M. a fost prinsă, identificată, mai apoi condusă şi predată pe bază de documente poliţiştilor de la Secţia 5 pentru continuarea cercetărilor. Partenerii de hoţii ai lui M.K.M. au reuşit să fugă.

Alte articole:   Corul Madrigal ajunge și la Brașov, în Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” 2023

În tot acest timp, agenţii de serviciu au continuat verificările referitoare la starea mobilierului urban, eventualele lipsuri la sistemul de iluminat public, a coşurilor stradale de gunoi.

Distribuie dacă îți place!
  1. Sa vina și ziua,în zona magazinului chinezesc din Bartolomeu pe lângă piața de vechituri…Zona devenită wc public datorita unor taximetriști a căror nesimțire e la ea acasă.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.