blog-logo

Reuniunea Corală „Doamne, auzi glasul meu”, la a XXV-a ediție

Reuniunea Corală „Doamne, auzi glasul meu”, la a XXV-a ediție
Perioada Postului Mare este una frumoasă, chiar dacă poate părea grea, din punctul de vedere al rigorilor, alimentare şi de altă natură, ce presupun ţinerea lui. Nu există însă nicio regulă în privinţa muzicii de ascultat în aceste şapte săptămâni. Totuşi, este o categorie de melodii care se cântă şi care liniştesc sufletele celor care le ascultă.
Cei care mai vor să intre în atmosfera de dinainte de Săptămâna Mare, dar şi a Sărbătorilor acestei perioade, sunt aşteptaţi în această seară la un eveniment de excepţie. Reuniunea Corală „Doamne, auzi glasul meu” a ajuns la a XXV-a ediție. Evenimentul are loc de două ori pe an, în Postul Paștelui și în Postul Crăciunului.
Pe scena din Sala Coloanelor a Complexului Militar Braşov (Casa Armatei) vor urca joi 6 aprilie, de la ora 17, cinci formaţii corale. Prima este “Trio Vocalis”, a Capelei Militare “Sf. M.Mc.Gheorghe”, din Braşov, coordonat de preotul militar Bogdan Oancea, cel care, de altfel, s-a străduit , mai ales în ultimii 10 ani să organizeze acest veritabil festival.
Urmează Corul de copii “Prietenii cântăreţi”, de la Liceul teoretic “George Moroianu” din Săcele,Corului Bisericii Ortodoxe „Sf.Ierarh Nicolae” din Râșnov (dirijat de prof. Gabriela Ivan) ,   Corala „Catolica” a  Bisericii greco-catolice „Sfântul Petru” din Brașov, dirijată de prof. Mihail Gorbonov. Seara va fi încheiată de Corul mixt de cameră “Concentus” din Braşov, dirijat de profesorul Marius Modiga (unul dintre membrii Grupului Anatoly)
Reuniunea Corală se organizează anul acesta în cadrul Festivalului “Gloria Domini”-Braşovul Pascal. 
Intrarea este liberă.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Școlile din Ucea revin la scenariul verde

Leave a Reply

Your email address will not be published.