blog-logo

Spitalul din Săcele are manager

Spitalul din Săcele are manager

Spitalul municipal din Săcele are, de ieri, manager. Este vorba despre Rodica Pîrvan, are 49 de ani şi este de profesie economist, actualmente masterand la specializarea de manager general spitalicesc la Universitatea Ovidiu din Constanța.

A deţinut funcţia de director economic timp de 5 ani la Spitalul Județean de Urgență Constanța și 4 ani la Spitalul Județean de Urgență Brăila.

„Va beneficia de sprijinul meu şi al Primăriei Săcele. Spitalul este gata de funcționare în proporție de peste 80%, sunt finalizate demisolul, parterul, etajele 1 și 2 și mansarda în zona centrală a spitalului, precum și anexa din partea dreaptă a clădirii, unde vor funcționa secțiile de boli cronice și paleative”, a anunţat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

Alte articole:   Taximetriștii se plâng că sunt scoși de pe piață de transportul alternativ

În luna iulie vor fi deschise cabinetele de ambulatoriu, spitalizarea de zi și camera de gardă – compartimentul de primiri urgențe, iar în a doua etapă se deschid restul secțiilor. Până la sfârşitul acestei luni se finalizează lucrările și la secția de pediatrie.

„Ne dorim ca la finalul lunii aprilie să finalizăm lucrările pentru a obține toate avizele necesare pentru funcționare, astfel încât spitalul să funcționeze de la 1 iulie. Structura aprobată este de 50 de paturi. Avem în plan, pentru viitor, să avem şi o secţie de maternitate”, a precizat edilul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.