Copilăria lui Enescu, spectacol la Centrul Cultural Reduta

Copilăria lui Enescu, spectacol la Centrul Cultural Reduta

Copiii brașoveni vor avea parte de o zi cu teatru de calitate și râsete pe cinste plus o întâlnire de neuitat, educativă, cu actori renumiți ai Teatrului Odeon din București, cu care s-au împrietenit deja la spectacolele din seria ”Clasic e fantastic” .

Pe 24 aprilie 2017 de la ora 18:00, Campania Caravana cu povești, inițiată de Un părinte mai bun, aduce la Brașov un nou spectacol de succes, în premieră, ultimul din seria ”Clasic e fantastic” din această stagiune- ”COPILĂRIA LUI ENESCU”.  
A venit rândul celui mai mare compozitor român, George Enescu, să fie subiectul poveştilor amuzante şi mai alesmuzicale spuse cu atâta talent, dezinvoltură şi farmec de cei doi şoricei, Sică şi Rică, pisica Lola şi bătrânul şoarece Sol care, de un an, au devenit cei mai buni preteni ai copiilor (bunicilor şi părinţilor!) dornici să păşeasă în minunata lume a muzicii clasice.
Pornind dintr-un mic sat din Moldova, Liveni, George Enescu a ajuns unul dintre cei mai mari muzicieni ai secolului XX, violonist, pianist, compozitor şi profesor aplaudat şi respectat. Sică, Rică şi Lola i-au fost mereu alături şi pot acum povesti cum a ajuns băieţelul din Liveni unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii.
O poveste de basm, care îi va introduce pe cei mici în lumea minunată a muzicii clasice. Este un spectacol vesel, interactiv, cu muzică și multe momente haioase.
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta, prețul biletului fiind de 35 lei.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Mai multe străzi din Tărlungeni, fără curent electric, în perioada următoare, timp de câteva ore pe zi
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate