blog-logo

Căncescu i-a făcut o plângere penală șefului DNA Brașov!

Căncescu i-a făcut o plângere penală șefului DNA Brașov!

Acuzaţii extrem de grave împotriva procurorului Cornel David-Deca, şeful DNA-Brasov. Inculpat în mai multe dosare ale parchetului anticorupţie şi prins în malaxorul DNA, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a formulat o plângere penală la PICCJ împotriva procurorului Cornel Deca, pentru represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

În plângerea depusă la Parchetul General, Aristotel Căncescu arată că are calitatea de inculpat în şase dosare penale, în patru dintre acestea procuror de caz fiind Cornel Deca, scrie luju.ro.

Fostul şef al CJ Braşov susţine că Deca nu a urmărit decât distrugerea sa, prin degradarea politică şi chiar personală. Căncescu precizează că şeful DNA Braşov s-a îndepărtat în mod ireversibil de scopul unui magistrat, şi anume acela de a contribui la înfăptuirea justiţiei şi aflarea adevărului.

Alte articole:  

Mai mult, în opinia lui Aristotel Căncescu, întreaga activitate a şefului DNA-Braşov este caracterizată de o nelegalitate profundă, realizată cu încălcarea continuă şi flagrantă a tuturor normelor care guvernează procesul penal.

În ceea ce priveşte acţiunile concrete ale procurorului Deca, Aristotel Căncescu îl acuză, printre altele, că nu a permis accesul avocaţilor în dosare, dar şi că a pus presiune pe martori în scopul de a obţine denunţuri împotriva sa. Nu în ultimul rând, şeful DNA-Braşov este acuzat că ştia foarte bine situaţia lui Aristotel Căncescu şi că dosarele împotriva acestuia nu ar avea fundament real.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate