blog-logo

Adrian Oprică și-a depus candidatura la șefia organizației municipale a PNL Brașov

Adrian Oprică și-a depus candidatura la șefia organizației municipale a PNL Brașov

Actualul președinte al organizației municipale a PNL Brașov, consilierul local Adrian Oprică, și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat în fruntea liberalilor.

„Am decis să îmi depun candidatura pentru că doresc să îmi continuu activitatea pe care am început-o în urmă cu câţiva ani, când am preluat conducerea organizaţiei municipale şi, totodată, împreună cu toţi colegii PNL din Consiliul Local considerăm că suntem acea echipă puternică, capabilă să demonstreze că ceea ce spunem şi facem. Partidul Naţional Liberal, în momentul de faţă, are nevoie fundamentală de trei lucruri: o echipă tânără şi dinamică, competenţă şi profesionalism în administraţia publică locală, pentru a putea rezolva toate problemele cetățenilor din cartierele Braşovului, şi viziune în ceea ce priveşte dezvoltarea Braşovului, aşa cum a început odată cu anul 2004”, a declarat Adrian Oprică, contactat telefonic de reporterul newsbv.ro.

L-am întrebat și cum comentează rezultatele obținute la nivelul municipiului Brașov atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare de anul trecut: „În primul rând, trebuie să reamintim faptul că, în calitate de co-preşedinte al organiyaţiei municipale a PNL Braşov, am câştigat alegerile prezidenţiale la nivelul municipiului, când a fost ales preşedinte dl. Klaus Iohannis. De asemenea, consider că întreaga organizaţie municipală a obţinut un rezultat foarte bun la alegerile locale de anul trecut, iar platforma şi programul propus braşovenilor s-a dovedit a fi unul realist, iar împreună cu dl. primar George Scripcaru, aşa cum am făcut-o încă din 2004, când am demarat proiectul consilierului de cartier, ne-am dus la îndeplinire tot ce am promis. De aceea, consider că este necesar în momentul de faţă să continuăm în această echipă, şi cu siguranţă în Braşov dezvoltarea continuă. Împreună cu colegii din Consiliul Local, cu alți colegi și cu primarul George Scripcaru avem un proiect îndrăzneț referitor la dezvoltarea infrastructurii la Brașov, prioritățile noastre fiind Aeroportul de la Ghimbav, spitalul regional și autostrada Comarnic – Brașov, dar şi construcția complexului multifuncțional. Referitor la alegerile parlamentare, cred că oricărui partid i-ar fi fost greu să obțină un rezultat mai bun, cât timp PSD s-a prezentat în campanie cu programul lui Moș Crăciun, promițând tot felul de lucruri nerealiste, chestiune care se vede deja la această oră, și deja vedem că sunt probleme de finanțare a pomenilor electorale, care au dus, de exemplu, la anularea a trei licitații pentru înzestrarea Armatei române cu tehnică modernă”, a afirmat Adrian Oprică.

Alte articole:   Cele trei etape ale programului ”Rabla pentru electrocasnice”, anunțate de Ministerul Mediului

În ceea ce privește obiectivele pe care și le propune ca viitor președinte, liderul consilierilor locali liberali spune că va continua „extraordinara cooperare prin intermediul consilierului de cartier cu toți cetățenii, astfel încât niciun cartier să nu aibă vreo problemă legată de infrastructură, amenajări ale zonelor verzi, gestionarea deșeurilor sau orice altă problemă care le poate afecta confortul”.

În al doilea rând, Oprică a precizat că va lupta pentru câștigarea alegerilor locale  și obținerea majorității în Consiliul Local la alegerile locale din 2020, iar în al treilea rând punerea în aplicare a programelor de asistență socială, dezvoltarea programelor educaționale în școli și dezvoltarea vieții culturale și a imaginii Brașovului, „care sunt posibile doar într-o formulă care să îmbine experiența mea de consilier local de 12 ani și, implicit, cea  de lider al consilierilor locali ai PNL, cu profesionalismul colegilor mei, acestea într-un perfect parteneriat și transparență cu cetățenii Brașovului”.

„Ca economist, întotdeauna am încercat să vin cu acea viziune economică și am propus strategii și programe prin care viața brașovenilor s-a îmbunătățit, cum ar fi dezvoltarea RAT-ului, dezvoltarea unor trasee turistice sau amenajarea traseele pentru biciclete”, a concluzionat Oprică.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate